Kategorier
Fest

Hitta en festlokal

När man skall anordna en fest så är det vanligt att man har svårt att hitta en lokal att ha festen i. Att hyra en festlokal är förstås det mest naturliga, men var hittar man festlokaler!?

Prata med dina vänner!
Om man tänker efter lite så kommer man snart på att man känner någon som är med i en idrottsklubb, eller någon som är engagerad i den lokala hembygdsföreningen. Båda verksamheterna slåss med dålig ekonomi, båda verksamheterna har lokaler och båda verksamheterna brukar vilja hyra ut sina lokaler.

Ideella vs kommersiella festlokaler
Festlokaler som ideella organisationer, klubbar och liknande hyr ut brukar vara hyfsat billiga och ofta väldigt trevliga. Nackdelen är att man får städa själv och att det inte finns några extratjänster. Man måste alltså ordna allting runt festen själv, om man istället vänder sig till en kommersiell leverantör som det t.ex. finns ett ganska stort utbud av festlokaler i Stockholm och andra större städer. Det här är lokaler som drivs av företag och de kostar lite mer, å andra sidan får du tillgång till ett helt annat tjänsteutbud. De hjälper ofta till med allt från städning till catering, musik och olika typer av aktiviteter. Så välj lokal baserat på:

  1. Din ekonomi
  2. Vilken typ av fest det är
  3. Var festen skall vara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *